Office: +358 10 321 6260 | Support: +358 10 321 6267 info@adsotech.com
Empower Business Teams to get the Data Right

Stockholm, Ingenjörshuset Citykonferensen, 27.9.2017 kl.8.30-12.30

 

Digital transformation är term som använts till gränsen av utnötning, men vad betyder den för dig? Vad det är? Det är en förändring av verksamhetens alla delar, från affärsmodell till infrastruktur, för att utnyttja möjligheterna digital teknik ger för att skapa värde. Att frigöra sig från den analoga världens fysiska bojor om man så vill. Det påverkar hela verksamheten: Från produkterna och tjänsterna man säljer, hur man tillverkar eller anskaffar produkter, till hur man får ut dem på marknaden. Ett digitalt omvandlingsprogram berör alla funktioner i ett företag; inköp, finansiering, R&D, försäljning och marknadsföring. Vi är alla berörda av den digitala transformationen. Hur vi påverkas beror på var vi arbetar och förstås vad vi själva gör.

En förutsättning för att kunna göra en digital transformation är att organisationen kan hantera större datamängder och en högre förändringstakt. För att uppnå detta måste ni hitta en balans mellan central datastyrning och frihet för lokala verksamheter att arbeta med data utan fördröjningar och onödig byråkrati. ERP-systemet är det viktigaste systemet och dess data måste ha hög kvalitet för att man ska undvika kaos, men inte till priset av att innovation avstannar.

Detta seminarium är nyttigt från ett utbildningsperspektiv.

 

Se seminariets agenda här

 

Delta gratis i vårt Application Data Management (ADM) -seminarium i partnerskap med Winshuttle. Detta seminarium ger insikt om hur verksamheter kan införa strikt data governance där den behövs och samtidigt ge verksamheten frihet att skapa nya produkter och utveckla sina processer utan att tyngas ner av globala processer. Vi presenterar exempel från olika verksamheter där man använt sig av ADM-metoder och verktyg för att skapa värde och diskuterar hur och hur ni med denna approach kan skapa värde till just Er organisation.

Den 27. September 2017 börjar seminariet med en lätt frukost kl. 8.30 och slutar med en lunch mellan kl. 11.30 – 12.30. Platsen är Ingenjörshuset Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, 111 84 Stockholm.

Registrera dig idag för att säkra din plats!

 

Begränsat antal platser, registrera dig här!

 

Seminariet baserar sig på den nyligen av Insider Books publicerade boken, Application Data Management (ADM), skriven av Vikram Chalana, CTO hos Winshuttle. Boken kan beställas från Insider Books. För mer information, tveka inte att kontakta arrangören Adsotech.
Christer Mäkelä
CEO, Adsotech

 

I sammarbete med Winshuttle

winshuttle

 

Adsotech, Guld sponsor för:

IMPULS__platta