Office: +358 10 321 6260 | Support: +358 10 321 6267 info@adsotech.com

PinPoint for SAP

Automated SAP Health Check and Trending

ADSOTECH on solminut jälleenmyyntisopimuksen Grey Monarch Ltd:n kanssa PinPoint for SAP palvelun markkinoimisesta kaikissa pohjoismaissa.

PinPoint for SAP on pilvipalvelu, jonka kautta SAP -järjestelmästä vastaavat henkilöt CIO tasolta SAP Basis tiimitasolle asti voivat seurata päivitäin sekä pidemmällä aikaperspektiivillä SAP-järjestelmän in tilaa  yli 100:n kriittisen muuttujan avulla.

Palvelun käyttöönotto on nopea ja yksinkertainen prosessi. Tiedot kerättään päivittäin esim. yöllä ja lähtetetään  automatisoidulla sähköpostilla Grey Monarchin palvelimelle. Te voitte analysoida tietoja koska tahansa selainkäyttöliittymän kautta. Mikäli palvelu havaitsee SAP:ssa kriittisiä poikkeamia, vastuullisille henkilöille lähetetään alert-viestejä.

Kerran kuukaudessa teille lähetetään kuukausiyhteenveto PDF-muodossa.

Miksi tarvitsette PinPoint palvelua kun olette ulkoistaneet SAP‘in tuotannon palvelutoimittajalle tai saatte SAP:n Early Watch -raportteja?

  • Palvelutoimittaja huolehtii päivittäisestä tuotannosta ja pyrkii täyttämään SLA -vaatimukset. PinPoint for SAP antaa teille mahdollisuuden valvoa palvelutoimittaja toimintaa pidemmällä aikaperspektiivillä ja seuraamaan käyttäjienne kokemaa palvelutasoa ja SAP -järjestelmän käyttötrendejä.
  • SAP:n Early Watch antaa tilannekuvan tietystä hetkestä, kun taas PinPoint for SAP antaa tilannekuvan joka päivästä sekä pitkältä aikaväliltä.

PinPoint for SAP on kuitenkin niin edullinen (hinta alkaen: 16,00 EUR/päivä/monitoroitu SAP -järjestelmä), että sen tuoma lisäarvo on kiistaton – ottaen myös huomioon käyttöönoton helppouden.

PinPoint:lla voi olla rajaton käyttäjämäärä. Hinta on per SAP -järjestelmä. Tutustumishinta 16,00€ on voimassa kaikille uusille käyttäjille, jotka solmivat vuokrasopimuksen 30.9.2017 mennessä.

 

Tutustu PinPoint ojelmistoon 5 minuutin esittelyvideon myötä (alla).

 

 

Lataa PinPoint esimerkki kuukausiraportti tästä.

 

Tarjoamme myös koekäyttömahdollisuuden.
Viikon tiedonkeruun jälkeen voitte selkeäasti nähdä palvelun tuottamat hyödyt.
Tilaa ilmainen koekäyttö klikkaamalla tätä linkkiä.